ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Круглий стіл» про роль бібліотек

Дата: 25.10.2017 10:20
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

20 жовтня в приміщенні читального залу Тульчинської центральної районної бібліотеки відбулося засідання круглого столу «Бібліотека як культурний простір і посередник в діалозі влади та громади» учасниками якого стали Глізнєцов В.М. - заступник голова Тульчинської райдержадміністрації, Поваляєва А.А. - заступник голови Тульчинської міської ОТГ, Морозова Н.І. - голова Громадської ради при Вінницькій обласній Раді, директор Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва, заслужений працівник культури України.
З аналізом про культуру як складову сталого економічного розвитку громади виступила Третьякова К.В. - начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Тульчинської міської ради.
Серед виступаючих Марченко Т.М. - завідувач науково-методичного відділу Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва з темою «Методичні служби бібліотек у контексті децентралізаційних процесів».
Про діяльність Тульчинської районної ЦБС під час змін, трансформацій, нововведень інформувала Вігуржинська В.С. - директор Тульчинської районної ЦБС, а про роль Тиманівської бібліотеки в житті місцевої громади інформувала Белоус Н.К. - завідуюча Тиманівською бібліотекою Тульчинської міської ОТГ.
Про Василівську бібліотеку як центр громадського і соціального життя інформував Марцинюк В.Г. - голова комісії з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності і етики, гласності, агропромислового комплексу, регулювання земельних ресурсів та формування земельних відносин Тульчинської районної ради.
Нові завдання та вимоги до підготовки фахівців інформаційної, бібліотечної та архівної справи озвучила Томчик В.О. - голова циклової комісії інформаційної, бібліотечної та архівної справи Тульчинського училища культури.
Про реалізацію проекту "Центр громадської активності «Твоя платформа»", як ініціативи учасників Школи молодого лідера розповіла Нікітіна К.О. - бібліотекар І категорії відділу документів з гуманітарних, технічних та природничих наук ОУНБ ім. К.А. Тімірязєва, випускниця «Школи молодих лідерів».
Модератором заходу була Справник Наталія Віталіївна - начальник відділу культури і туризму Тульчинської райдержадміністрації.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь