ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Легалізації доходів громадян та зайнятості населення на порядку денному роботи Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ

Дата: 08.10.2015 12:08
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

Заробітна плата має високу питому вагу в структурі доходів населення. Використання роботи незареєстрованих найнятих працівників, виплата заробітної платив «конвертах» або в розмірі, нижче за законодавчо встановлений мінімум - негативні явища, які впливають на рівень життя громадян.
Тому, на порядку денному роботи Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ не тільки наповнення бюджетів усіх рівнів, а й питання легалізації доходів громадян та тіньової зайнятості населення. З метою виявлення порушень законодавства податківці постійно проводять аналіз середньомісячної заробітної плати та фонду оплати праці, чисельності працюючих, валових доходів і надходжень податку з доходів фізичних осіб. Задля вирішення проблеми “конвертів” з категорією платників, які порушують трудове та податкове законодавство проводиться роз’яснювальна робота. Керівники підприємств щомісяця запрошуються на засідання робочої групи з координації діяльності в напрямку легалізації заробітної плати. Тільки з початку звітного року було відпрацьовано 32 підприємства, які виплачували заробітну плату нижче законодавчо встановленого мінімуму. За результатами проведених співбесід 65 працівників було переведено на повний робочий день, а 32 підприємств підвищили розмір заробітної плати. Бюджет додатково отримав 14.1 тис. грн. ПДФО та 38,8 тис. грн. ЄСВ.
Наразі, Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ звертається до громадян з нагадуванням, що офіційне працевлаштування – це державний захист від незаконного звільнення, безпечні і здорові умови праці, гарантоване право на відпочинок, своєчасно виплачена заробітна плата, лікарняні чи декретні.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь