ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Літня оздоровча кампанія 2018 року на фінішній прямій!!!

Дата: 02.08.2018 08:58
Кількість переглядів: 242

Фото без опису

Одним з найважливіших завдань держави в забезпеченні соціального захисту дітей є реалізація їх права на оздоровлення та відпочинок.

Керуючись Законом України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» (зі змінами та доповненнями), на виконання районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей та молоді на 2018-2020 роки, в районі проведено змістовну роботу з організації оздоровлення та відпочинку дітей.

Завдяки злагодженій роботі органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, відділу освіти районної державної адміністрації в організації оздоровчої кампанії 2018 року, станом на серпень поточного року послугами відпочинку та оздоровлення охоплено 1022 дитини району..

З них: 656 дітей та підлітків відпочили в таборах денного перебування, 354 - в стаціонарних закладах оздоровлення та відпочинку в межах району та області, 87 дітей - в оздоровчих закладах в за межами області.

Станом на 01.08.2018 року на проведення дитячої оздоровчої кампанії 2018 року з місцевих бюджетів, в тому числі бюджетів Тульчинської міської ОТГ та Шпиківської селищної ОТГ, використано - 479, 3 тис.грн.

Протягом літньої оздоровчої кампанії охоплено оздоровленням та відпочинком: 13 - дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 6 - дітей з числа осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах, 28 – дітей з інвалідністю, 193 - дітей з багатодітних, 43 - з малозабезпечених родин, 96 – дітей, батьки яких є учасниками АТО, 138 - дітей, які перебувають на диспансерному обліку, 69 - діток з числа талановитої та обдарованої молоді, 5 - дітей з родин внутрішньо переміщених осіб, 78 - дітей працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери.

Отже, своєчасна оптимізація всіх зусиль та ефективна співпраця– шлях до якісного оздоровлення дітей, яке і надалі залишається одним із пріоритетних завдань органів влади району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь