ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Любов Спірідонова: В умовах, що склалися, важливе усвідомлення економічних ризиків, готовність взяти на себе відповідальність за стан справ у країні на найближчу перспективу

Дата: 09.12.2013 08:39
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

Підкреслила заступник голови облдержадміністрації під час заходів до Дня місцевого самоврядування, які відбулись 6 грудня 2013 року, у залі Липовецької райдержадміністрації.
В урочистостях взяли участь депутати районної ради, сільські голови і секретарі, працівники районної ради та райдержадміністрації.
Любов Спірідонова привітала присутніх зі святом, подякувала усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, виконуючи завдання та доручення Президента України в рамках Концепції реформування місцевого самоврядування. Вона акцентувала увагу на тому, що День місцевого самоврядування - це подія, яка не лише яскраво підтверджує активну участь широких мас населення в управлінні державою, високу роль самоврядності як наймасовішої форми управління в суспільстві, а й возвеличує чесну й самовіддану працю сільських, селищних, міських голів, депутатів і працівників місцевих рад.
З нагоди професійного свята, кращих працівників органів місцевого самоврядування Липовеччини за сумлінне виконання посадових обов'язків, відстоювання інтересів територіальних громад, розв'язання питань економічного і соціального розвитку було нагороджено грамотами райдержадміністрації та районної ради, квітами і цінними подарунками.
Заступник голови ОДА у вітальному виступі висловила також своє бачення нинішньої суспільно-політичної ситуації в Україні. Вона, зокрема, підкреслила: «Як і більшість людей, я підтримую курс нашої держави на інтеграцію в Європейський Союз. Але в умовах, що склалися, важливим є усвідомлення економічної складової, готовність взяти на себе відповідальність за стан справ у країні на ближчу перспективу».
Любов Спірідонова засудила побиття учасників мирної маніфестації і наслідки провокації біля Адміністрації Президента України.
До цього питання вона повернулася і під час зустрічі з педагогами Білозерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Виступ заступника голови облдержадміністрації переріс у відвертий діалог з колективом педагогів, було дано аналіз останніх подій, які відбуваються у країні, в області та в районі.
Також Любов Михайлівна виконала почесну місію – подарувала для навчального закладу мультимедійну дошку.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь