ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Логоритміка в дошкільному навчальному закладі

Дата: 04.12.2013 14:55
Кількість переглядів: 452

На виконання завдань, визначених протокольним рішенням Кабінету Міністрів від 27 травня 2013р. №36 «Про виконання завдань і заходів Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» у Тульчинському районі забезпечення якісної та доступної дошкільної освіти, виховання здорової, компетентної особистості стали визначальними пріоритетами дошкільної освіти в рамках реалізації державного стандарту дошкільної освіти. 2013-2014 навчальний рік в дошкільній освіті району проходить під гаслом забезпечення надійного старту кожній дитині у майбутньому житті, впровадження інноваційних технологій.
29 листопада 2013 року на базі ДНЗ № 1 м. Тульчина відбулося засідання музичних керівників району. Учасники районного методичного об’єднання поставили перед собою завдання розвивати художньо-образне мислення у дітей, формувати цілісне сприйняття музичних творів, відчувати внутрішнє багатство музики та осягнути її зміст у поєднанні з виконанням рухів. Адже, як відомо, музика лікує. Але професійно це робити може лише фахівець високої кваліфікації, саме таким і є музичний керівник дошкільного навчального закладу № 1 міста Тульчина Комісар Любов Адамівна . Про що вона ще раз довела, провівши у творчій співпраці з вихователями Кічкою Н.В. та Ярушевською Т.В. музичну розвагу з логоритмічними вправами «Подорож до осіннього лісу».
Учасники методичного об’єднання відмітили умови для успішної реалізації розвитку дітей, що створив колектив на чолі з завідувачкою Чепернатою О.Б. та у співпраці з міською радою , яка в цьому році не лише профінансувала ремонт ДНЗ, але й подарувала дітям сучасне обладнання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь