ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Маємо розвивати область, райони, громади»

Дата: 20.08.2015 08:43
Кількість переглядів: 253

19 серпня 2015 року голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій провів у м. Тульчині робочу нараду з керівниками підприємств, установ і організацій, міським, селищними, сільськими головами, представниками громадськості та місцевих засобів масової інформації.
Голова райдержадміністрації Микола Підболячний прозвітував про соціально-економічний розвиток району в першому півріччі поточного року.
Звертаючись до присутніх, голова облдержадміністрації В.Коровій наголосив: «Маємо звірити спільні орієнтири, плани. Ситуація в країні непроста. Країна переживає серйозні зміни. Маємо розвивати область, райони, громади».
Далі керівник області сказав: «Тульчинський район – це базовий, знаковий район Вінниччини. Майте на увазі, що країна у нас вражена вірусом популізму. Я переконаний, що все буде нормально, але ми повинні добре розуміти, що відбувається і що треба робити нам на місцях». В.Коровій докладно зупинився на питаннях територіальної оборони і громадської безпеки, зокрема, проаналізував підсумки 6-ї черги часткової мобілізації в області, підняв питання демобілізації та соціальної реабілітації військовослужбовців.
Валерій Вікторович розповів про криміногенну ситуацію в регіоні, стан реформування правоохоронних органів, боротьбу з корупцією, децентралізацію влади, зміни в бюджетній та податковій сферах, про внесення змін до Конституції України, місцеві вибори і субсидії для населення, відповів на ряд запитань.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь