ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Методичний день

Дата: 19.10.2018 15:05
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

18.10.2018 року в Тульчинському районному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено методичний день за тематикою практичної реалізації нових нормативних актів Кабінету Міністрів України в частині запобігання та протидії домашньому насильству. За рекомендаціями Вінницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, було запрошено представників Тульчинської та Шпиківської об’єднаних територіальних громад. Під час роботи розглянуто нові нормативні акти Кабінету Міністрів України щодо запобігання та протидії домашньому насильству, а саме Порядок взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 року №658, повноваження та завдання центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Розглянуто Типове положення про мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 року №654, та Типове положення про притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, затвердженого постанова Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 року №655.
Розпорядженням голови райдержадміністрації від 27.09.2018 року № 292 створено робочу групу соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь