ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Ми - одна сім’я! Ми – одна родина!»

Дата: 13.05.2016 12:27
Кількість переглядів: 292

Саме таку назву отримало обласне свято, яке 12 - 13 травня 2016 року відбулося в ТЦ «Шок» м. Вінниця. Таке масштабне обласне свято, було ініційовано Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї.

Стати учасниками цього дійства пощастило і 25 маленьким тульчинцям. Збір діток із числа пільгової категорії, організацію поїздки та супровід малечі на обласне свято було забезпечено спеціалістами управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Хлопчики та дівчатка з багатодітних, малозабезпечених сімей та сімей учасників антитерористичної операції отримали запрошення до дитячого розважального центру «Дитяча планета», де для них, окрім традиційних спортивних розваг на батутах, скалодромі, лабіринтах, занурювання у поролоновий басейн, грі на ігрових автоматах, була запропонована цікава розважальна програма із захоплюючими конкурсами, пізнавальними вікторинами та безліччю призів.

За дотриманням вимог протипожежної безпеки та мінімізації виникнення різного роду надзвичайних ситуацій та подій під час проведення заходу наглядали та допомагали у проведенні свята рятувальники ДПРЧ-1 м.Вінниці, які вразили маленьких тульчинців яскравою пізнавально-розважальною програмою.

Малеча наввипередки відповідала на питання вікторини щодо правил безпеки життєдіяльності. Найактивніші діти - приміряли бойовий одяг та встигли побувати у кабіні пожежного автомобіля і пересвідчитись у справності "сирен".

Свято вийшло цікавим, змістовним, веселим та запам’ятається дітлахам надовго. Адже завдяки цьому чудовому заходу багато діток отримали прекрасну нагоду вперше в житті завітати до обласного центру та досхочу розважитись у «Дитячій планеті».

З нагоди свята діти також отримали солодощі та подарунковий набір канцтоварів. А завершенням святкового дня для діток був бажаний похід до МакДональдcу.

Метою проведення свята «Ми - одна сім’я! Ми – одна родина!» було не лише виховання у його учасників відповідальне ставлення до сім’ї та сімейних цінностей, а й популяризація здорового способу життя, активного сімейного відпочинку та змістовного дозвілля.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь