ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ми пам’ятаємо Майдан!

Дата: 21.11.2017 16:41
Кількість переглядів: 307

21 листопада 2017 року в м. Тульчині відбулися районні заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи. На площі Суворова вишикувалися колонами представники трудових колективів міста, громадських і партійних об’єднань, депутати місцевих рад, державні службовці, учнівська і студентська молодь, громадськість міста.
Урочисто пролунав Державний Гімн України. Далі відбувся театралізований мітинг «За Україну, за її волю, За честь і славу, за народ». Прозвучали тематичні художні твори, пісні, композиції у виконанні учнів міських шкіл №2, №3, студентів училища культури та вищого професійного училища №41.
Голова райдержадміністрації Микола Підболячний, заступник голови районної ради Надія Григорьєва, Тульчинський міський голова Валерій Весняний у колоні державних службовців, депутатів та посадовців місцевого самоврядування, разом з іншими учасниками мітингу пройшли до Стели пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих вінничан – учасників АТО, поклали квіти. Отець Олександр (УПЦ) виголосив молитву за Україну.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь