ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ми повинні самі будувати Європу на території регіону

Дата: 09.12.2013 08:58
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

Таке переконання висловив голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан 6 грудня під час зустрічі із депутатським корпусом та керівниками сільських рад Крижопільщини.
Обговорюючи із самоврядцями району суспільно-політичну ситуацію, що склалась у державі, очільник Вінниччини зазначив, що події останніх днів схвилювали усіх громадян і викликали напругу у суспільстві. «В області ці процеси проходять спокійно та демократично: жодних перешкод висловити власну позицію мешканцям регіону не створюється. І основним завданням влади залишається забезпечення громадського порядку», - зауважив Іван Мовчан.
Керівник області підкреслив, що рішення Президента України щодо призупинення євроінтеграційних процесів цілком виважене і економічно виправдане, а також висловив сподівання, що вже найближчим часом суспільно-політична ситуація в державі буде врегульована.
Вкотре наголосивши на незмінності позиції Глави держави щодо євроінтеграційного курсу України, Іван Мовчан зазначив, що будувати Європу на території регіону потрібно власноруч, розпочинаючи з кожної вулиці та кожного містечка, виховуючи у собі європейську свідомість та культуру.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь