ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ми за чисті узбіччя!

Дата: 25.04.2019 12:50
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

Найактуальнішими проблемами сьогодення, що торкаються кожного жителя планети, й від яких залежить майбутнє людства є екологічні проблеми. Викликані недалекоглядним, необґрунтованим ставленням людини до природи, вони виникли не сьогодні й не вчора. Кожного з нас турбують питання благоустрою та санітарно-екологічного стану тієї території, на якій ми проживаємо, адже кожен бажає жити в чистому, охайному та впорядкованому середовищі.
З метою покращення благоустрою територій Тульчинського району, не через обов`язок, а заради самої чистоти, в середу 24 квітня працівниками райдержадміністрації, районної ради, підприємств, установ та організацій організували прибирання придорожніх територій та узбіччя дороги загального користування Немирів-Ямпіль. Завдяки згуртованим діям вдалося привести до належного санітарно-естатичного вигляду кілька кілометрів придорожньої смуги.
Районна державна адміністрація звертається до сільських, селищних, міського голів Тульчинського району, керівників підприємств, установ, організацій, громадськості долучитися до організації робіт по благоустрою та зробити наш район чистим і охайним напередодні величного свята Воскресіння Христового, бо жити в смітті європейській людині не достойно, неправильно і неприродно!
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь