ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міні – ярмарка вакансій

Дата: 29.01.2019 09:45
Кількість переглядів: 250

25 січня 2019 року в приміщенні Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості для МХП ТОВ "Вінницька Птахофабрика" проведено міні – ярмарку вакансій.

Презентувала МХП ТОВ "Вінницька Птахофабрика" менеджер з підбору персоналу Катерина, яка проінформувала безробітних про офіційне працевлаштування, своєчасну виплату зарплати, гарячі обіди, щомісячну премію продукцією, безкоштовну доставку на роботу і додому та забезпечення житлом. Безробітні мали нагоду переглянути відео про «Переробний комплекс» та «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницької Птахофабрики» та ознайомитися про умови праці, умови прийому на роботу і про переваги які отримують працівники даного підприємства . Під час заходу було оголошено про наявні вакансії, а саме : підсобний робітник, слюсар ремонтник, слюсар ремонтник контрольно- вимірювальної апаратури та приладів, технолог, водій категорії Д ( автобуса ), робітник в цех, птахівник та інші.

Відвідувачі отримати роздатковий матеріал з контактами підприємства та були запрошені на індивідуальні консультації. У заході взяли участь 30 осіб.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь