ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міні-ярмарок вакансій

Дата: 10.12.2013 12:24
Кількість переглядів: 271

Сприяння створенню нових робочих місць – одне з головних завдань Президента України В.Януковича для місцевих органів виконавчої влади, інших державних установ, що займаються соціальними питаннями. Нещодавно спеціалістами Тульчинського районного центру зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій. Необхідність проведення заходу пов’язана з відкриттям у місті Тульчині супермаркету "Наш край". В заході взяли участь 56 безробітних.
Офіційними представниками мережі супермаркетів "Наш Край" було запропоновано бажаючим працевлаштуватися за професіями: касир, продавець, комірник, пекар, кухар, охоронник, вантажник, прибиральниця. Також була можливість влаштуватися на посади керуючого магазином, адміністратора торгового залу, менеджера по закупівлях.
Безробітних ознайомили з графіком роботи магазину (з 8.00 год. до 22.00 год.), про робочі та вихідні дні, розмір заробітної плати (від 1600 грн. до 1800 грн.), гарантовану відпустку та оплату лікарняних листів. За результатом цього заходу вже працевлаштовані 12 безробітних.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь