ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Місячник цивільного захисту

Дата: 08.10.2018 16:18
Кількість переглядів: 224

8 жовтня на запрошення керівництва Тульчинського коледжу ветеринарної медицини, в рамках проведення місячника цивільного захисту, сектором цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації було проведено лекційне заняття з питань цивільного захисту.

До лекції було залучено студентів 1-4 курсів закладу, яким було запропоновано короткий курс лекцій підготовлених сектором цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації. Під час виступу завідувач сектору Юрій Деркач звернув увагу присутніх студентів та викладачів на важливість даного питання та підтримку на державному рівні питання попередження надзвичайних ситуацій та їх локалізації в разі виникнення. Також були розглянуті питання оповіщення, евакуаційних заходів, укриття населення у сховищах тощо.

На завершення зустрічі Ю.Деркач нагадав учням та педагогічному колективу коледжу, що чим раніше ми з вами вивчимо основні принципи самозахисту та усвідомимо за відповідальність за дії в період будь-якого лиха, тим ефективнішими будуть результати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь