ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мітинг-реквієм пам’яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 22.02.2016 15:10
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

З нагоди Дня Героїв Небесної Сотні 20 лютого 2016 року на площі перед Тульчинським районним будинком культури відбувся мітинг–реквієм пам’яті Героїв Небесної Сотні за участю керівництва райдержадміністрації і районної ради, громадських формувань, представників державних установ і організацій, місцевих ЗМІ.

На мітингу виступили голова райдержадміністрації Микола Підболячний, учасники Революції гідності, місцеві громадські активісти, волонтери Олег Новіков, Віталій Харченко, Олександр Кутасєвич, Лариса Угрін, голова районної організації НРУ Олександр Онищенко. Кожний з виступаючих нагадав присутнім про подвиг Героїв Небесної Сотні, висловив впевненість, що їх смерті не були даремними і владі на всіх рівнях необхідно ще багато зробити, щоб добробут простих людей наближався до західноєвропейського рівня, акцентували увагу на єдності та спільних зусиллях для сприяння утвердженню в Україні ідеалів свободи та демократії, збереженню та донесенню до сучасників і майбутніх поколінь інформації про доленосні події в державі початку ХХІ століття, розв’язанню існуючих проблем.

Голова райдержадміністрації, зокрема, наголосив: «За два роки, що пройшли з тих пір, наша Україна дуже змінилася, особливо її люди. Відбулися позачергові президентські та парламентські вибори і чергові місцеві. Наскільки влада змінилася і чи стала більш ефективною, продуктивною, відкритою, ближчою до народу - про це судити вам, шановні громадяни Української держави. На жаль, багато економічних, соціальних, оборонних питань сьогодні не мають свого позитивного вирішення, а люди довго чекати не можуть!

Нічого іншого, ніж спільно долати ці та інші перешкоди на суспільному шляху розвитку, нам не залишається. Дуже шкодять країні гострі політичні чвари між партіями, окремими діячами, громадськими рухами. Не забуваймо: неоголошена війна нашого войовничого сусіда зі сходу триває у більш витончених та підступних формах і методах. Мета одна – зламати волю народу до самостійності, повернути у свою сферу впливу та контролю, перекреслити всі демократичні завоювання, змінити наш європейський цивілізаційний вектор розвитку.

Свята кров наших захисників у зоні АТО і Героїв Небесної Сотні вимагає справедливості, зобов’язує покарати винних у злочинах на Майдані, застерігає бути пильними, дружними і рішучими, адже доля держави – у наших руках!»

Після мітингу-реквієму відбулось покладання квітів до Меморіального комплексу Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО. Священики УПЦ-КП (о.Василь), РКЦ (о.Петро) відслужили жалобні панахиди за загиблими Героями Небесної Сотні та учасниками АТО. Завершились меморіальні заходи організованою ходою зі смолоскипами до площі Героїв Майдану.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь