ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міжнародна будівельна виставка “Project Qatar”

Дата: 21.03.2016 09:57
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

9-13 травня 2016 року у м. Доха, держава Катар, відбудеться 13-а міжнародна будівельна виставка “Project Qatar”, у якій планують взяти участь низка регіональних і міжнародних будівельних компаній.
Даний захід проводитиметься під патронатом Прем’єр-міністра, Міністра внутрішніх справ Катару шейха Абдулли Аль Тані та вважається найбільшим заходом у Катарі в галузі будівництва.
В рамках “Project Qatar” традиційно проходить також Міжнародна виставка «Qatar Stone Tech – 2016» на якій будуть представлені виробники та постачальники будівельного каменю, граніту, мармуру, кераміки, а також Міжнародна виставка продукції важкого машинобудування «Heavy Max - 2016», в якій беруть участь провідні світові виробники важкого устаткування, транспортних засобів, машин і кранів для потреб великих будівельних проектів.
Виставка є унікальною платформою для ознайомлення з наявними будівельними проектами, реалізація яких потребує залучення іноземного досвіду і технологій та надає можливість учасникам та гостям форуму встановити контакти як з місцевими, так і з міжнародними профільними компаніями задіяними у реалізації проектів із розвитку катарської інфраструктури.
Детальна інформація щодо умов участі знаходиться на сайті організаторів заходу: www.projectgatar.com
Контакти:
Посольство України в Державі Катар – e-mail: emb_ga@mfa.gov.ua, web: http://gatar.mfa.gov.ua; МЗС – e-mail: uens@mfa.gov.ua

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь