ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міжнародна навчальна програма «Стратегічне управління бізнесом»

Дата: 28.03.2016 16:53
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

Інформуємо про можливість взяти участь у міжнародній навчальній програмі для розвитку приватного сектора «Стратегічне управління бізнесом» («Strategic Business Management»), розрахованої на бізнес-лідерів та підприємців. Програма організована Шведською міжнародною агенцією з розвитку та кооперації (SIDA).
Учасники Програми отримають навички з успішного ведення власного бізнесу, розуміння механізмів зі стимулювання розвитку приватного сектора та оволодіють інструментами для розробки плану дій з Розвитку приватного сектору на батьківщині. Цей план дій розроблятиметься у співпраці з учасниками пов'язаної навчальної програми - «Стратегії розвитку приватного сектору» («Private Sector Growth Strategies»).
Захід проводитиметься англійською мовою та включатиме тритижневий тренінг у Швеції, додаткові регіональні та національні семінари, а також можливості для роботи з мережею шведських національних та регіональних підприємств.
Інформація щодо умов Програми, вимог до кандидатів та способів складання документів розміщена на сайті www.privatesectordevelopment.se у розділі «Strategic Business Management».
Кінцевий термін складання заявок на участь у Програмі – 2 травня 2016 року.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь