ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Міжнародний день інвалідів у Тульчині

Дата: 04.12.2015 14:53
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

На виконання районних Заходів по відзначенню Міжнародного дня інвалідів управлінням соціального захисту Тульчинської райдержадміністрації проведено ряд міроприємств:
3 грудня 2015р. за фінансової підтримки міського голови Весняного В.М проведено захід для дітей з обмеженими фізичними можливостями «Повір у себе». Для дітей-інвалідів святкову програму підготували вихованці Будинку дітей та юнацтва (керівник Л.Мельник). Захід відвідали голова райдержадміністрації Підболячний М.В., голова районної ради Авраменко О.П.
Для активістів громадського руху серед інвалідів міста, за рахунок коштів міської ради проведено благодійний обід, де силами працівників районного будинку культури створено затишну атмосферу з читанням поетичних творів та виконанням патріотичних пісень.
У відділенні постійного проживання одиноких пристарілих громадян в с.Тиманівка вже стало традицією в цей день зустрічати представників релігійної громади «Адвентистів сьомого дня», які вручили підопічним продукти харчування, солодощі, фрукти та інше. А напередодні Міжнародного дня інвалідів до мешканців закладу завітали вихованці школи-інтернат,які пригощали підопічних солодощами та фруктами та влаштували концертну програму
Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь