ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мобілізація і охорона громадського порядку

Дата: 27.01.2015 11:19
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

26 січня 2015 року в залі засідань адміністративного будинку рад і райдержадміністрації голова райдержадміністрації Микола Підболячний і голова районної ради Олексій Авраменко провели нараду з міським, селищними, сільськими головами, за участі керівників підприємств, установ і організацій району, структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, представників місцевих ЗМІ. В нараді взяли участь військовий комісар РВК Дмитро Слободянюк, прокурор Тульчинського району Андрій Бондар, начальник РВ УМВС Василь Костишен.
Учасники наради хвилиною скорботного мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих мирних жителів м.Маріуполь в результаті обстрілу з боку терористів «ДНР» 24 січня п.р. та всіх загиблих героїв АТО. Далі розглядалися питання проведення в районі 4-ї черги часткової мобілізації до Збройних Сил України, забезпечення охорони громадського порядку та особливих об’єктів на території району. Зокрема, після виступу районного військового комісара про окремі проблеми мобілізаційного оповіщення повідомили Богданівський, Зарічненський, Кинашівський, Тиманівський сільські голови. Голова райдержадміністрації наголосив: «Мобілізаційний план має бути виконаний у повному об’ємі. Іде мобілізація, але іде і демобілізація. Цим людям, що нас захищали, потрібно всіляко сприяти у роботі, побуті, медичному обслуговуванні, соціальному захисті».
Начальник РВ УМВС повідомив про особливі об’єкти, що підлягають охороні, та варіанти співпраці з громадськими формуваннями «Народної самооборони». Голова райдержадміністрації запропонував сприяти встановленню додаткових камер відеоспостереження в найважливіших місцях, а громадянам рекомендував бути особисто уважними, організованими, відповідальними. Голова районної ради закликав присутніх до співпраці, толерантності, працювати виключно у правовому полі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь