ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Молодь Тульчинщини прийняла участь в Обласному фестивалі!

Дата: 12.06.2017 16:04
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

З 6 по 8 червня 2017 року активна молодь з всіх куточків Вінницької області змагалась між собою у різних видах спорту на Обласному фестивалі "Будь молодим - живи активно", який відбувався в с. Сосни, Літинського районуна базі оздоровчого закладу «Казкова долина».

З Тульчинського району активно долучились до заходу студенти Вищого професійного училища № 41 м.Тульчин – першокурсники: Дубов Олександр, Грезнєв Олег та Покришко Євгеній. Організаційні заходи щодо поїздки молоді для участі в фестивалі забезпечили управління соціального захисту населення та сектор молоді та спорту райдержадміністрації.
Перший день пройшов у дружній атмосфері: учасники знайомились, ділились досвідом проведення заходів у своїх містах та селищах. Другий день фестивалю був насичений фізичними навантаженнями, хлопці та дівчата змагались між собою на різних локаціях, показуючи всі свої уміння, силу та витримку. Наприкінці дня на учасників чекав невеликий нічний квест для учасників.

Основна мета Обласного фестивалю "Будь молодим - живи активно" - масове залучення молоді, членів молодіжних громадських організацій України та всіх бажаючих до активного руху, формування у підсвідомості пріоритету здорового способу життя та необхідності збереження як власного здоров’я, так і навколишнього середовища, активної громадянської позиції та фізичного розвитку особистості.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь