ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Муніципальна лабораторія ідей

Дата: 26.02.2016 15:52
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

Ідея створення «Муніципальної лабораторії ідей» на базі Тульчинської центральної районної бібліотеки виникла після участі бібліотечних фахівців в семінарі «Трансформація та організація бібліотечного обслуговування: пошук шляхів в умовах реформ» на базі Вінницької обласної наукової бібліотеки імені К. Тімірязєва. Саме тоді ми зрозуміли, що враховуючи роль сучасних бібліотек в інформаційно – просвітницькій діяльності, ми повинні трансформувати основні напрямки діяльності публічних бібліотек Тульчинщини, орієнтуючись на територіальну громаду та її розвиток.
Розпочала свою роботу «Муніципальна лабораторія ідей» з бібліовізиту до Нестерварської бібліотеки – філії. Заступник директора ЦБС Людмила Василівна Галіза для обговорення запропонувала тему «Сучасні шляхи розвитку бібліотечного середовища». 12 бібліотечних фахівців із сільських бібліотек – філій шукали відповіді на важливі питання функціонування бібліотечної галузі в сучасних умовах .
Роботу Нестерварської бібліотеки – філії для учасників лабораторії презентувала Коваль Світлана Федорівна.
Відчуття спільної справи, зацікавлений обмін ідеями та досвідом , атмосфера корисного професійного спілкування, так можна коротко охарактеризувати заняття лабораторії, результати проведення якої сподіваємось позитивно вплинуть на подальшу діяльність бібліотек району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь