ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На апаратній нараді: про захист Вітчизни і підготовку до опалювального сезону

Дата: 04.08.2014 11:51
Кількість переглядів: 327

Фото без опису

4 серпня 2014 року відбулась апаратна нарада за участю голови райдержадміністрації Галини Роспутної, голови районної ради Олексія Авраменка, Тульчинського міського голови Валерія Весняного, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Розглядалися ряд питань, зокрема, про стан виконання положень Указу Президента України П.Порошенка від 21.07.2014 р. № 607/2014 «Про часткову мобілізацію», проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з даного питання. Далі розглядався стан заборгованості із заробітної плати та створення нових робочих місць в районі, виконання основних завдань щодо легалізації робочих місць та зайнятості населення (доповідав начальник управління соціального захисту М.Богач). Про заходи з енергозбереження об’єктів бюджетної сфери району (перехід на альтернативні види палива) повідомили начальник відділу містобудування та архітектури В.Руденко, начальник відділу освіти М.Митрицан і головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги В.Нечипорук. Начальник фінансового управління С.Шевчук доповів про виконання районного та місцевих бюджетів за сім місяців поточного року. Начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації К.Третьякова повідомила про підготовку до відзначення в районі Дня Державного Прапора та 23-ї річниці незалежності України.
Голова райдержадміністрації по кожному питанню порядку денного дала конкретні доручення, наголосила на персональній відповідальності кожної посадової особи за реалізацію державної політики на території району, неохідності зміцнення трудової дисципліни, недопущенні саботажу під час здійснення владних повноважень, провокативних проявів, які призводять до дестабілізації суспільно-політичної ситуації в регіоні, категорично застерегла від несанкціонованого поширення службової інформації в умовах проведення АТО в країні.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь