ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На апаратній нараді розглянули ряд важливих питань

Дата: 28.08.2014 15:15
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

27 серпня 2014 року відбулась апаратна нарада за участю голови райдержадміністрації Галини Роспутної, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Учасники наради розглянули наступні питання порядку денного: 1) про підготовку до нового навчального року і організацію проведення в районі Дня знань; 2) про заходи з енергозбереження в установах та організаціях району; 3) про стан роботи з переселенцями в районі та створення тимчасової моніторингової групи для вирішення проблем та потреб даної категорії громадян; 4) про заходи щодо своєчасного оповіщення і прибуття громадян, які призиваються на військову службу за мобілізацією.
Голова райдержадміністрації Галина Роспутна нагадала про традиційне відвідання представниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування навчально-виховних закладів 1 вересня у День знань і початку нового навчального року. «Ви маєте офіційно представити владу, коректно пояснити суспільно-політичну ситуацію в країні,яка є дуже важкою і небезпечною, але переконати людей, що обов’язково в Україні буде мир і спокій, стабільність і розвиток». Під час розгляду питання про енергозбереження, Г.Роспутна продемонструвала присутнім зразок передового польського досвіду – пілет з пресованої біомаси, як паливо для сучасних опалювальних систем, нагадала про діючу в області систему здобуття грантів на впровадження енерго- і теплозбереження.
Управління соціального захисту населення райдержадміністрації формує склад тимчасової моніторингової групи для вирішення проблем переселенців з інших регіонів країни (доповідав заступник начальника управління соціального захисту райдержадміністрації О.Мокринський).
Голова райдержадміністрації по кожному питанню порядку денного дала конкретні доручення. «В країні – війна, в країні – мобілізація, тому всі організації повинні допомагати райвійськомату транспортом та ін. Групи оповіщення мають сприяти вирішенню мобілізаційних завдань. Ми не знаємо кінцевих термінів конфлікту і масштабів мобілізації на перспективу» - підсумувала Г.Роспутна.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь