ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На березі Дністра виявлено більше тонни спирту

Дата: 30.05.2014 10:26
Кількість переглядів: 348

Минулими вихідними, в ніч із суботи на неділю, співробітниками ГУ Міндоходів у Вінницькій області перекрито ще один канал незаконного ввезення підакцизної продукції на територію України поза митним контролем.
У м. Могилеві Подільському, в прикордонній зоні на березі річки Дністер, слідчими та оперативними співробітниками ГУ Міндоходів у Вінницькій області виявлено 68 пластикових каністр ємністю по 20 літрів кожна, наповнених рідиною з характерним запахом спирту. Продукція переправлялася на територію України з сусідньої Молдови контрабандним шляхом, в ході вилучення з ємностей були відібрані зразки рідини для її лабораторного дослідження.
На даний час встановлюється повне коло осіб, причетних до незаконної діяльності, весь нелегальний товар – а це понад 1300 літрів рідини з характерним запахом спирту загальною вартістю понад 108 тисяч гривень вилучено.
Вилучення відбулося в рамках загальнодержавної операції «Акциз-2014», що спрямована на ліквідацію тіньового ринку підакцизних товарів та протидію переміщенню їх через митний кордон України.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь