ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На нараді в райдержадміністрації про найважливіше

Дата: 24.07.2015 16:42
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

24 липня 2015 року відбулась щотижнева нарада, яку провів голова райдержадміністрації Микола Підболячний за участю голови районної ради Олексія Авраменка, міського голови Валерія Весняного, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Учасники наради розглянули наступні питання порядку денного: 1) Про стан збирання врожаю ранньої групи зернових (доповідав заступник начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрій Зубченко); 2) Про нарахування орендної плати та стан використання орних земель, земель запасу, земель резервного та водного фондів району. Порівняльна характеристика з відповідним періодом минулого року (доповідав начальник відділу Держземагенства у районі Ігор Подоляк); 3) Про удосконалений (спрощений) порядок державної реєстрації земельних ділянок сільськогосподарського призначення (доповідав начальник реєстраційної служби районного управління юстиції Роман Кобець).
Голова райдержадміністрації наголосив на необхідності приділяти особливу увагу під час збирання врожаю заходам протипожежної безпеки, що дасть змогу мінімізувати втрати зерна, планове виробництво якого в районі цьогоріч очікується в межах 168,2 тис. тонн.
Учасникам наради було також доведено інформацію про стан виконання 6 черги часткової мобілізації в районі, про підготовку матеріалів до проведення в області ІІІ міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина – бізнес в центрі України», про поїздку дітей пільгових категорій на відпочинок в Одеську область, розпорядження голови облдержадміністрації щодо удосконалення роботи центрів надання адміністративних послуг.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь