ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На робочій нараді у голови райдержадміністрації

Дата: 08.04.2016 16:40
Кількість переглядів: 286

Фото без опису

Сьогодні під головуванням Миколи Підболячного – голови районної державної адміністрації, за участі Олексія Авраменка - голови районної ради, відбулася робоча нарада з першим заступником голови, керівником апарату, начальниками управлінь, відділів, секторів, служб районної державної адміністрації, представниками міської ради та районного військового комісаріату. Питання, які виносились на нараду, були розглянуті в контексті тих проблем, які обговорювались на нарадах в облдержадміністрації, що відбулися протягом останнього календарного тижня.
Насамперед голова подякував начальнику служби у справах дітей Віталію Поліщуку, який протягом 24 березня – 02 квітня брав участь у командно – штабних навчаннях «Весняний грім» за його громадянську позицію та патріотизм, а також відзначив сільських голів: Андрія Чагура (с. Суворовське), Віталія Чернопиского (с. Шура – Копіївська), Василя Неборецького (с. Богданівка), Олега Козачка (с. Торків), Віктора Кубика (с. Тарасівка), Богдана Бабінця (с. Бортники), які теж були учасниками згаданих навчань.
Далі голова райдержадміністрації виніс на обговорення питання обороноздатності нашої держави, а відтак комплектації Збройних Сил України військовослужбовцями, які виявили і будуть виявляти бажання служити за контрактом. «Президент підписав Указ «Про демобілізацію» четвертої хвилі мобілізованих, а це близько 40-45 тис.чол. Оскільки війна продовжується, необхідне поповнення. Про сьому хвилю мова ведеться, але першочергове завдання – укомплектувати нашу армію контрактниками. Підсумовуючи виконання завдань на І квартал слід сказати, що ми з ними впорались і дали 100% результат, в той час як область недовиконала поставлене завдання.
Є і в нашому районі ради (Кирнасівська, Шпиківська селищі, Білоусівська, Богданівська, Бортницька, Ганнопільська, Журавлівська, Заозерненська, Зарічненська, Копіївська, Михайлівська, Печерська, Торківська, Холодівська, Ш.Копіївська), які не поставили жодного контрактника. А попереду ІІ квартал і нове завдання.
Мною при надходженні офіційної директиви генерального штабу Збройних Сил України буде підписане розпорядження щодо неухильного виконання завдань усіма територіальними громадами. В розпорядженні ми задіємо наших відповідальних працівників для надання посильної допомоги і координації дій.
Окрім контрактної служби, навесні, з 1 травня буде здійснюватись призов на строкову службу військовозобов’язаних віком від 20 до 27 років. З цього приводу уже видано розпорядження з визначенням конкретних завдань». - зазначив Микола Підболячний.
Також увагу присутніх було звернуто на соціальні питання – надання допомог, компенсації за пільгові перевезення, утримання штатів і працівників органів соціального захисту, тощо.
Проблемою, за словами голови, є надання послуг учасникам АТО за принципом «єдиного вікна» і зосередження координаційних дій в одних руках, адже сьогодні для учасників АТО на перший план виходить не земля, або ще щось інше, а психологічна адаптація.
Коротко було обговорено питання комплексної перевірки цивільного захисту населення, яка планується на квітень.
Також зупинено увагу на благоустрої населених пунктів та придорожніх смуг. Головуючий подякував усім, хто брав участь у прибиранні сміття та бруду, розчищав поросль біля дороги в Кирнасівському, Вінницькому, Шпиківському та Вапнярському напрямках та зауважив, що це лише початок роботи. До Великодня все має бути прибраним.
Далі перед присутніми виступив перший заступник голови Віталій Побережник, який довів до відома завдання, що звучали на нарадах, які були проведені в обласній державній адміністрації та обласній Раді 07 квітня, зокрема:
  • про включення окремих об’єктів Тульчинського району до співфінансування з обласного бюджету;
  • про передачу функцій міграційної служби органам місцевого самоврядування та функцій органів юстиції державним адміністраціям, органам місцевого самоврядування, а саме функцій реєстрації юридичних та фізичних осіб, майна та речових прав;
  • про об’єднання територіальних громад.
Про зустріч першого заступника голови обласної державної адміністрації, заступників голів та окремих служб районних державних адміністрацій з представниками громадських організацій Вінниччини, на якій йшлося про проблемні питання, що стосуються учасників АТО, членів їх сімей та загиблих, присутнім доповіла керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Найда.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь