ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На сьогодні 150 тисяч домогосподарств області вже отримують субсидії

Дата: 05.11.2018 11:02
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

Таку інформацію озвучила директор Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА Наталя Заболотна 5 листопада під час щотижневої оперативної наради у голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія з керівниками департаментів та служб регіону.
Очільник відомства зауважила, що практично завершено автоматичний перерахунок житлових субсидій – 95 % з їх числа уже перепризначено. Загалом же на сьогодні по області субсидію отримують вже 150 тисяч домогосподарств. Причому чимало таких допомог, за словами директора Департаменту, призначаються за рішенням комісії.
«Але маємо, на жаль, і негативні факти зловживання призначенням субсидій, коли багато довідок про склад сімї не відповідають домовій книзі. До прикладу, в сімї проживає четверо людей, а довідка виписана на двох чи на одного. За усіма цими виявленими порушеннями буде здійснено перерахунок субсидій, щоб кошти були повернуті до Державного бюджету», - наголосила Наталя Заболотна.
Також під час наради голова облдержадміністрації заслухав оперативну інформацію про поточну ситуацію у галузі охорони здоров’я, сільськогосподарській сфері, фінансовому секторі області.
Так, директор Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів ОДА Микола Ткачук, зокрема, повідомив, що на полях Вінниччини до збору залишились лише цукровий буряк і кукурудза. «Завдяки погоднім умовам, з кожним днем показники покращуються. На сьогодні маємо 5,1 млн. тонн намолоченого зерна. Активно приступили до вивезення цукрового буряка. Працює 6 цукрових заводів, і вже вироблено більше 200 тисяч тонн цукру», - зазначив посадовець.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь