ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На території області вживаються усі необхідні заходи задля стабілізації ситуації

Дата: 20.03.2014 11:15
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

На цьому акцентував увагу керівник Вінниччини Анатолій Олійник під час засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради.
Очільник регіону, зокрема, зазначив, що протягом останніх двох тижнів спільно з обласною та міською радами вживалися усі необхідні заходи, спрямовані на стабілізацію суспільно-політичної ситуації в регіоні. «Щоденно відбуваються засідання оперативного штабу представників силових структур та громадських організацій, здійснюється спільне чергування ДАІ та загонів самооборони, патрулювання з працівниками міліції, - повідомив Анатолій Олійник. – Та крім внутрішніх викликів, у нас є серйозні зовнішні чинники. І на сьогодні спільними зусиллями вже зроблено належні кроки для того, щоб наша область була готовою до різного роду подій».
Голова облдержадміністрації також інформував про процес кадрових призначень на посади районних очільників, підкресливши, що в умовах сьогодення досягти компромісу у цих питаннях досить непросто.
Водночас відпрацьовуються і першочергові завдання на поточний рік, які стосуються, насамперед, залучення інвестицій, питань нормального функціонування аграрного сектору та промисловості.
«Нині вживаються всі заходи для того, щоб ситуація на території Вінниччини була стабільною», - запевнив Анатолій Олійник.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь