ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Тульчинщині проведено профілактичний рейд «Продають алкоголь неповнолітнім? Телефонуй!»

Дата: 01.04.2016 14:06
Кількість переглядів: 560

Фото без опису

На сьогодні, є досить актуальною проблемою вживання алкогольних та тютюнових виробів дітьми. Однією з головних причин є недотримання законодавства продавцями даних виробів, їх легковажне ставлення до заборони продажу алкогольних та тютюнових виробів неповнолітнім.
Так, на виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 05.02.2016 р. № 65 «Про підготовку та проведення в області інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене – 2016» та з метою популяризації і утвердження здорового способу життя у молодіжному середовищі, 31 березня 2016 року було проведено профілактичний рейду у закладах торгівлі міста Тульчин.
Ініціатором виступили фахівці сектору молоді та спорту, управління соціального захисту населення райдержадміністрації за участі представників Тульчинського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області, служби у справах дітей райдержадміністрації, Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.
Мета рейду – проведення профілактичної роботи з працівниками закладів торгівлі, які мають ліцензії на продаж тютюну та алкоголю, по дотриманню вимог законодавства щодо заборони продажу пива, слабоалкогольних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім, адже, як не прикро визнавати, але деякі продавці магазинів, не запитуючи документів, з легкістю продають цигарки, вино та пиво дітям.
Представники відповідальних служб райдержадміністрації спільно з правоохоронними органами відвідали заклади громадського харчування, магазини у центральній частині міста та мікрорайонах, де спілкувалися з продавцями і залишали спеціально розроблені наклейки з застереженням про відповідальність у разі продажу спиртного підліткам.
У всіх торгівельних закладах розміщено інфо-стікери «Повнолітній? Доведи!» та «Продають алкоголь неповнолітнім? Телефонуй!» з телефонами «гарячої лінії» Тульчинського відділу поліції.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь