ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Тульчинщині стартувала обласна мобільна фотовиставка «Я пишаюсь. Я батько!»

Дата: 21.01.2015 14:41
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

Управління соціального захисту населення та відділ культури райдержадміністрації прийняли естафету від Немирівського району та виступили організаторами презентації обласної мобільної фотовиставки «Я пишаюсь. Я батько!».

Так, 20 січня 2015 року в центральній районній бібліотеці урочисто відбулося відкриття фотовиставки «Я пишаюсь! Я - батько!».

На виставці представлені світлини фотографів та аматорів фотосправи Вінницької області. Активно долучилися до наповнення виставки своїми роботами випускники та студенти Тульчинського училища культури.

Всі присутні із задоволенням переглянули мультимедійну підбірку кадрів щасливих татусів, якими поділилися фотографи Тульчинського району. Яскраві, радісні та надихаючі знімки відображають щасливі моменти з життя незнайомих сімей, несуть позитив та добро . Герої цих фото – відповідальні, турботливі, люблячі батьки, адже стати батьком – легко, а бути батьком – справжня робота

У відкритті виставки взяли участь голова райдержадміністрації Микола Підболячний, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник, студенти Тульчинського училища культури.

Голова райдержадміністрації зазначив, що тематика даної фотовиставки, в такий складний для нашої держави час, є надзвичайно актуальною. Адже дає можливість нагадати про надзвичайно значиму роль батька у вихованні, зростанні та становленні кожної дитини, яка на рівні з материнською любов’ю, турботою та піклуванням, отримує безцінну підтримку та любов татуся.

Теплими словами про сім’ю, про роль батька, ведуча заходу – завідувач відділом обслуговування юнацтва ЦРБ Наталія Мельник заворожувала присутніх. Під час презентації фотовиставки глядачі насолоджувалися музичними вітаннями юних талановитих співаків Ангеліни Подолян (ансамбль «Домісолька), Ані Брижатої (музичний театр «Росинка»), Людмили Янчук – студентки Тульчинського училища культури. Вікторія Вдовиченко зачитала вірш, який присвятила своєму батьку.

Сьогодні, коли тисячі українських бійців захищають кордони української землі, проявляючи мужність, героїзм, патріотизм, любов до неньки – України, неможливо було відвести погляд від світлин наших земляків, які беруть участь в АТО на сході країни. Михайла Цмовза, Віталія Очеретного, Максима Захарчука можна по праву назвати «Героями нашого часу».

На заході була присутня донька Михайла Цмовза – Олександра, яка розповіла про свого батька. Дитячими устами прозвучали слова: «Повертайтеся живими, усі діти України хочуть миру, щоб не гинули їхні татусі!».

Завдяки зусиллям колективу центральної районної бібліотеки (директор – Віра Вігуржинська), цікавою та змістовною мобільною фотовиставкою «Я пишаюсь! Я – батько!» зможуть насолодитися гості та жителі нашого району.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до перегляду даної експозиції, яка відображає непересічні в житті кожної людини цінності – дитинство, сім'ю та батьківство.

Обласна мобільна фотовиставка «Я пишаюсь! Я – батько!» в Тульчині буде діяти до 23 січня, а після чого буде передана до Гайсинського району. І так буде подорожувати Вінниччиною до травня 2015 року, поповнюючись новими фотороботами у кожному районі, та повернеться у Вінницю розширеною до Міжнародного Дня Сім’ї.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь