ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Тульчинщині відбувся семінар для сільськогосподарських товаровиробників

Дата: 22.02.2016 10:48
Кількість переглядів: 299

Фахівці Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ 17 лютого провели семінар для сільськогосподарських товаровиробників, під час якого платників податків ознайомлено з основними змінами податкового законодавства, які набули чинності з 1 січня 2016 року.

Зокрема, розглянуто нові правила обчислення та сплати ПДВ, порядок оформлення податкової звітності .Так, починаючи зі звітного періоду січня 2016 року, сума ПДВ, визначена до сплати, буде перераховуватися до Державного бюджету та на спеціальні рахунки сільськогосподарських підприємств у різних частках залежно від виду продукції. З цією метою органами казначейства кожному сільськогосподарському товаровиробнику відкрито по 3 додаткові електронні рахунки в системі електронного адміністрування ПДВ. Також присутніх ознайомлено, які саме культури з метою застосування спеціального режиму з ПДВ відносяться до зернових культур, до технічних культур та до продукції тваринництва.

Також представникам сільськогосподарських підприємств розповіли про збільшення ставок для визначення єдиного податку четвертої групи, по податку на доходи фізичних осіб, ставок рентної плати та екологічного податку. Податківці довели до відома присутніх зміни в нарахуванні єдиного соціального внеску, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та транспортного податку, а також питання декларування громадянами доходів, отриманих у 2015 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь