ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Тульчинщині відбувся тренінг для молоді «Молодь на шляху до подружнього життя»

Дата: 16.07.2018 16:41
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

Однією із ключових проблем державотворення є виховання молодого покоління з урахуванням усіх складових, які забезпечують організаційну та виховну функції розвитку особистості. Тому, на виконання Обласної комплексної програми підтримки сім’ї, запобігання домашньому насильству, забезпечення рівних прав і можливостей жінок та чоловіків та попередження торгівлі людьми на період до 2021 року, затвердженої рішенням Вінницької обласної Ради від 20.12.2016 р. № 226 в липні 2018 року Департамент соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації спільно з громадською організацією «Філософія Серця» реалізує соціальний проект «Молодь на шляху до подружнього життя».
В рамках даного проекту, сьогодні, 16 липня 2018 року в м.Тульчин відбувся семінар з елементами тренінгу щодо підготовки молоді до сімейного життя для 27 молодих хлопців та дівчат віком до 35 років.
Управління соціального захисту населення райдержадміністрації спільно з районним центром зайнятості здійснили організаційні заходи щодо підготовки до проведення заходу, метою якого є підвищення престижу сім’ї, ролі батька і матері в сімейних стосунках, отримання навиків захисту від проблем, які можуть стати в майбутньому причиною руйнації родини.
Кожуховський Олександр Олександрович – представник громадської організації «Філософія Серця» провів заняття з використанням різноманітних вправ, які спрямовані на набуття нових умінь і навичок з питань підготовки молоді до сімейного життя. Під час групового заходу були розглянуті різні питання, а саме: потреби жінки та чоловіка у шлюбі, психологічні основи подружньої гармонії, вікові кризи членів родини, комунікативні навички у подружньому житті, розподіл ролей в сім’ї. Також, розглянуто ознаки готовності до подружніх взаємин, визначено соціально-психологічні чинники готовності до шлюбу.
Учасники активно обговорювали питання стосовно готовності до подружніх взаємин та свої сподівання від шлюбу. На завершення заходу, молодь отримала іменні сертифікати про проходження навчання за тренінговою програмою «Основи сімейного життя».
Важливо зазначити, що підготовка молоді до сімейного життя є однією з найважливіших проблем сьогодення, оскільки її загострення зумовлюється кризовим станом суспільства, соціальною та політичною нестабільністю, невизначеністю щодо майбутнього. Ці фактори призводять до перегляду планів молоді щодо укладення шлюбу, до виникнення нових соціально – психологічних установок відносно функцій сім’ї та ролей жінки й чоловіка в ній.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь