ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На виконання доручення голови облдержадміністрації

Дата: 05.03.2015 16:56
Кількість переглядів: 301

Фото без опису

За усним дорученням голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія, 5 березня 2015 року в м. Тульчині головою райдержадміністрації Миколою Підболячним була проведена нарада з міським, селищними, сільськими головами за участю голови районної ради Олексія Авраменка, депутата обласної ради, голови обласної спілки споживчих товариств Василя Подоляна.

Про стан готовності захисних споруд на території району та благоустрій і санітарну очистку території населених пунктів району доповідав перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник. Військовий комісар РВК Дмитро Слободянюк розповів про проведення мобілізаційної підготовки та мобілізації, підготовку до призову на строкову військову службу, підготовку до демобілізації тощо. Начальник районного відділу Держземагенства Ігор Подоляк повідомив присутніх про стан резервування та виділення земельних ділянок учасникам АТО.

Також розглядалися питання про введення в дію вимог нової бюджетної політики (доповідав начальник фінансового управління райдержадміністрації Сергій Шевчук), про антикорупційне законодавство України та вимоги сьогоднення до діяльності державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування (повідомив начальник районного управліня юстиції Микола Лазарук).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь