ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині перевірятимуть систему оповіщення

Дата: 28.11.2018 10:12
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

28 листопада з 13:55 до 15:00 у Вінниці та Вінницькій області буде проводитись технічна перевірка системи оповіщення з включенням електросирен сигнал («Увага всім»). Прохання до вінничан зберігати спокій та займатись повсякденними справами.

Вінницька обласна державна адміністрація проводитиме на території міста та області перевірку систем оповіщення. Технічна перевірка супроводжуватиметься включенням сирени тривалістю близько трьох хвилин. Орієнтовно по місту спрацює більш як чотири десятки точок системи оповіщення. Городян просять не панікувати, зберігати спокій та займатися повсякденними справами.

У Вінниці якість роботи такої системи перевіряється щомісячно, а з включенням електросирен – раз у рік. Чергове її тестування відбудеться 28 листопада. Тому людям, які у середу почують звуки сирени, не варто панікувати, адже це буде проста перевірка.

Разом з тим вінничани мають знати, що почувши звуки сирени (що означає сигнал «Увага всім») у будь-який інший день (крім 28 листопада) потрібно одразу включити телебачення або радіо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь