ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині привітали спортсменів

Дата: 11.09.2014 11:20
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

Напередодні Дня фізичної культури і спорту 10 вересня в облдержадміністрації відбулися урочистості та вітання спортивного активу Вінниччини.
Участь у заході взяли перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, заступник голови обласної Ради Наталія Солейко, заступник вінницького міського голови Андрій Рева та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Сергій Чернявський.
Вітаючи присутніх Андрій Гижко зазначив: «Від імені обласної державної адміністрації, від себе особисто щиро вітаю всіх вас зі святом сили, здоровя та краси! Бажаю щастя, добра, миру і злагоди, нових спортивних та трудових звершень. Мені дуже приємно зустрітися з вами: провідними спортсменами області, членами збірних команд України тренерами і керівниками фізкультурно-спортивних організацій, ветеранами фізичної культури та спорту. В цей складний час, в якому перебуває наша держава, ви надзвичайно гідно несете звання спортсмена високого класу. Ви успішно виступаєте на змаганнях різного рівня та презентуєте нашу країну та область. Ваша наполеглива праця завжди потрібна нашому суспільству, адже ви формуєте здоровий спосіб життя, дбаєте про активне дозвілля громадян та прославляєте нашу область на теренах держави та поза її межами».
Перший заступник голови облдержадміністрації наголосив на тому, що лише протягом цього року спортсмени Вінниччини вибороли 27 медалей різного ґатунку на змаганнях міжнародного рівня.
Андрій Гижко висловив переконання, що фізична культура і спорт, за підтримки органів виконавчої влади і місцевого самоврядування стане міцним підґрунтям та вагомою запорукою популяризації спортивного руху в області, зміцненню здоров’я громадян, нових звершень і перемог.
Користуючись нагодою Адрій Гижко представив працівникам спортивної галузі новопризначеного керівника управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Сергія Чернявського та побажав успіхів у подальшій роботі.
В свою чергу Сергій Чернявський подякував за довіру та привітав спортсменів із наступаючим святом.
Зі словами вітання до учасників заходу звернулись також Наталія Солейко та Андрій Рева. Вони побажали представникам спортивної галузі області плідної праці у розвитку фізичної культури і спорту на благо держави та рідної Вінниччини. Адже саме фізична культура та спорт слугують загартуванню нації, запобігання захворювань та гармонійному розвитку людини.
В ході урочистостей кращих спортсменів вітали Почесними грамотами облдержадміністрації та грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, презентували подарунки та грошові винагороди. Окрім того, відбулося святкове вручення посвідчень майстра спорту України та нагородження учасників олімпіади державних службовців.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь