ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині продовжує діяти пілотний проект Міністерства юстиції України «Екстериторіальність»

Дата: 04.12.2015 10:45
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

Вже більше року на Вінниччині діє запроваджений Міністерством юстиції України пілотний проект «Екстериторіальність». На сьогодні такий пілотний проект впроваджено також на території Київської, Івано-Франківської, Львівської, Одеської, Сумської, та Черніцецької областей, а також у місті Києві.
«Екстериторіальність» - це можливість подання документів для проведення державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців без прив’язки до адміністративно-територіальної одиниці, в якій зареєстрований суб’єкт підприємницької діяльності.
Наприклад, фізична особа, яка постійно проживає в місті Вінниці та має намір стати підприємцем, зможе надати документи для проведення державної реєстрації державному реєстратору в місті Києві або в Івано-Франківську.
Запровадження пілотного проекту дає можливість суб’єктам підприємницької діяльності оперативно вирішувати ті чи інші питання, пов’язані з внесенням інформації до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців незалежно від місця їх перебування.
Втілення пілотного проекту надало можливість представникам бізнесу вільно вибирати місце подання документів, а також вирішити проблеми щодо нерівномірного навантаження на державних реєстраторів в різних органах реєстрації.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь