ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині у рамках програми «Діалоги про Україну» відбудеться зустріч із представниками Уряду, з питань мирного врегулювання на Донбасі

Дата: 09.10.2019 09:24
Кількість переглядів: 302

Команда Президента Володимира Зеленського розпочала програму «Діалоги про Україну». Посадовці Офісу Президента, урядовці, народні депутати України проводять зустрічі у регіонах країни, під час яких обговорюють із громадськістю ключові питання розвитку держави.

Перша тема у рамках програми – мирне врегулювання на Сході України.

На Вінниччині така зустріч відбудеться 9 жовтня о 16.00 у приміщенні обласної філармонії ім. М. Леонтовича.

Стратегію влади щодо досягнення миру та захисту суверенітету й територіальної цілісності держави із мешканцями Вінниччини обговорюватимуть представники Міністерства закордонних справ України, Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України, Міністерства оборони України. Також присутніми будуть народні депутати України, представники ОБСЄ, керівництво облдержадміністрації, очільники органів місцевого самоврядування.

Представники уряду детально пояснять, які кроки для припинення війни будуть здійснені найближчим часом, за які «червоні лінії» влада не заступатиме та чому Україна погодилася на «формулу Штайнмаєра».

Учасники зустрічі матимуть змогу висловити свої думки та поставити запитання.

Мета таких зустрічей – безпосередній діалог влади та суспільства, у результаті якого має бути напрацьована спільна позиція та спільні рішення з чутливих і важливих питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь