ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні «круглого столу» – про проблеми малого бізнесу

Дата: 20.02.2015 09:36
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

18 лютого 2015 року в конференц-залі будинку рад та райдержадміністрації (м. Тульчин) відбулося засідання «круглого столу» за участю голови Тульчинської районної державної адміністрації Миколи Підболячного, голови Тульчинської районної ради Олексія Авраменка, голови спілки підприємців Тульчинщини Вячеслава Бондаря, представників малого бізнесу, районних ЗМІ.

Голова райдержадміністрації у вступному слові підкреслив: «Необхідність проведення нашої з вами зустрічі – це вимога часу. Адже малий та середній бізнес сьогодні – це соціально-економічний фундамент, без якого не може розвиватися будь-яка європейська держава. Велика його роль у впровадженні інновацій. І звичайно, найголовніше завдання – формування стійкого прошарку середнього класу у вигляді власників бізнесу та головних менеджерів. Малий та середній бізнес багато в чому визначає темпи економічного зростання. Основна їх функція, яка є надзвичайно важливою – соціальна. Це створення робочих місць, професійне навчання, надходження до бюджету. Для того, щоб країна досягла значних успіхів в економічному поступі, потрібно створити умови для розвитку малого та середнього бізнесу. І сьогодні, в цьому, як ніхто зацікавлена держава». В ході засідання тривало обговорення ряду проблемних питань, які потребують безумовного вирішення, і на переконання керівника району «для цього потрібно узгоджувати дії, розуміти тенденції, по можливості, злагоджувати «гострі кути» і виходити на необхідні рішення». З інформативним повідомленням про роль та значення підприємництва на сучасному етапі державотворення і зокрема в Тульчинському районі виступила начальник управління економіки райдержадміністрації Юлія Дудкевич.

В ході активного обговорення учасники зібрання вирішили підготувати спільне звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, народного депутата України Івана Спориша щодо розв’язання проблем, які стоять на шляху розвитку малого підприємництва.

Засідання пройшло в обстановці відкритості та конструктивізму, з спільним бажанням долучитися до усунення перешкод, які стримують ефективний розвиток малого бізнесу. Учасники заходу висловили впевненість, що прямий діалог представників влади і підприємців буде продовжуватись і надалі.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь