ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На зустрічі з молоддю про електронні сервіси ДФС

Дата: 05.10.2016 17:40
Кількість переглядів: 235

Днями податківці Тульчинського відділення Немирвської ОДПІ запросили на зустріч приватних підприємців, які нещодавно започаткували свою підприємницьку діяльність, та є необізнаними з електронними можливостями для платників податків, які пропонує ДФС України.
На зустрічі розглядались актуальні питання, щодо запроваджених змін до податкового законодавства, зокрема,практичні моменти, що виникають в процесі ведення господарської діяльності та шляхи їх вирішення.
Платників податків фахівці ознайомили із офіційним веб - порталом Державної фіскальної служби України (sfs.gov.ua) аби вони могли скористатися електронними сервісами вже завтра, які надають можливість раціонально використовувати та економити робочий час.
«Електронні сервіси ДФС є незамінними помічниками для платників податків. Користувачам відкривається безліч можливостей, зокрема оцінити податкові ризики діяльності з потенційними бізнес-партнерами, мати доступ до нормативних і інформаційних документів з питань оподаткування, скористатися загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом та отримати відповідні послуги, звітувати он-лайн, перевіряти документи на наявність помилок тощо, а головне - платник податків скоротить до мінімуму контакти з контролюючими органами та позбавиться необхідності додаткового візиту до податкової інспекції»- наголосила головний державний інспектор Аліна Чорноморець.
Наприкінці заходу присутнім надали вичерпні відповіді на поставлені запитання та домовились продовжити практику проведення таких практичних зустрічей та тренінгів, оскільки таке навчання допоможе у веденні господарської діяльності та зекономить час платників податків.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь