ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Надходження єдиного внеску

Дата: 06.07.2018 11:23
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

Платники тульчинщини цьогоріч спрямували до соціальних фондів єдиний соціальний внесок понад 71 млн.892 тисяч гривень, що перевищує минулорічні показники майже на 800 тисяч грн..
Зауважимо також, що на початок червня 2018 року в податковій службі району на обліку перебуває понад 4 тисячі платників єдиного внеску, з яких 706 юридичних осіб та 3297 фізичних осіб-підприємців.
Податківці завжди нагадують платникам про важливість своєчасної сплати платежів до бюджетів і фондів у повному обсязі, а також звертають увагу на те, що кожен з них має право вибору: звітувати на паперових носіях або в електронному форматі. Для електронного звітування платникам потрібно лише завантажити відповідну програму і отримати електронний ключ
Також у відділенні звертають увагу керівників та бухгалтерів підприємств на коректність заповнення «Звіту про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» (щомісячний звіт ЄСВ, а також податкову звітність форми 1-ДФ). Адже точність і правильність заповнення таблиць цих звітів впливає на зарахування періоду роботи до страхового стажу найманих працівників.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь