ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Напиши лист пораненому

Дата: 12.09.2014 15:33
Кількість переглядів: 363

Фото без опису

Загальноосвітні навчальні заклади району долучилися до акції «Напиши лист пораненому». Акція проводиться з метою підтримки військовослужбовців, які отримали поранення внаслідок виконання бойових завдань у рамках проведення заходів антитерористичної операції та знаходяться на лікуванні, проходять реабілітацію у військових медичних закладах Міністерства оборони України.
Допомога суспільства, дитячі малюнки, листи на підтримку поранених військовослужбовців сприятимуть скорішому відновленню їх моральних , психологічних та духовних сил. Було вирішено листи дітей району разом із допомогою волонтерів відправити до Вінницького військового госпіталю. Листи учнів Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст..№1, Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст..№2, НВК ЗШ І-ІІІ ст..№3-гімназії, Шпиківської ЗШ І-ІІІ ст., Білоусівської ЗШ І-ІІІ ст.., Журавлівської ЗШ І-ІІІ ст., Шуро-Копіївської ЗШ І-ІІІ ст., Зарічненської ЗШ І-ІІ ст., Тарасівської ЗШ І-ІІ ст., Мазурівської ЗШ І-ІІ ст. передали до Вінницького військового госпіталю. Діти, батьки та учителі Кирнасівської ЗШ І-ІІІ ст. зібрали продукти, теплі речі, гроші, листи, і волонтери с. Кирнасівки відвезли все бійцям в зону АТО. Учні Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст. №1 долучилися до акції, яка проводилася 1 вересня: замість букета - допомога бійцям в зоні АТО. Зібрано 1440 грн. та передано воїнам.
Учні та учителі Клебанської ЗШ І-ІІІ ст. вирішили підтримати свого колишнього учня, Подоляна Олександра Федоровича, який перебуває зараз на лікуванні у Київському військовому госпіталі, та передали йому найкращі слова вітання та побажання швидше пройти курс реабілітації.
11.09.2014р. працівники відділу освіти , представники міських шкіл і Богданівської ЗШ І-ІІІ ст. та учень 8-го класу Богданівської ЗШ І-ІІІ ст.. Атасій Петро відвідали поранених бійців, які проходять курс лікування у Вінницькому військовому госпіталі, передали їм теплі речі, фрукти, солодощі, листи, малюнки та кошти на придбання медичних препаратів, необхідних для лікування.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь