ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада із фахівцями з соціальної роботи

Дата: 21.05.2013 16:40
Кількість переглядів: 395

В минулий четвер відбулась нарада із фахівцями з соціальної роботи, в якій взяли участь й нещодавно призначені фахівці. Їх було представлено директором Тульчинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді О.Остропольською. Відтепер, в місті працюватиме четверо фахівців, які будуть знаходитись в районному будинку культури. Сподіваємось, це ще покращить роботу центру, адже одному фахівцеві, що працював до цього часу, було важко приділити належну увагу усім жителям нашого міста.
Також на нараді розглядались питання оздоровлення та відпочинку дітей. Невдовзі почнуться канікули, тому дуже важливо, щоб якомога більше школярів оздоровились за літній період. Фахівці отримали завдання довести необхідну інформацію до батьків та надати консультативну допомогу, в разі необхідності.
На нараді було підбито підсумки анкетування сімей, в яких є діти-інваліди. Одним з найважливіших питань анкети було з’ясування пропозицій батьків щодо перебування дітей у закладах денного перебування для дітей-інвалідів. Виявилось, що близько 80% батьків зацікавлені, щоб їхні діти-інваліди знаходились у таких закладах. Сподіваємось, невдовзі буде створено такий заклад, в якому із дітьми працюватимуть не лише вихователі, а й реаніматологи, адже сьогодні перед батьками дітей-інвалідів стоїть важкий вибір – звільнятися з роботи заради догляду за ними чи віддавати дитину до інтернату.

Тульчинський районний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь