ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів

Дата: 23.12.2016 14:26
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

22.12.2016 року в актовій залі районного Будинку дітей та юнацтва відбулося розширене засідання колегії відділу освіти Тульчинської РДА за участю керівників загальноосвітніх дошкільних та позашкільних навчальних закладів району.
Розпочав колегію начальник відділу освіти Митрицан М.М., який довів до відома план роботи засідання колегії.
Про реалізацію плану заходів щодо популяризації та активізації вивчення англійської мови та на виконання Указу Президента України від 16 листопада 2015 року №641 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» керівників ЗНЗ ознайомила методист РМК Літвінова О.В.Виступ методиста супроводжувався презентацією про досягнення учнів і учителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів району, виконання заходів у рамках Року англійської мови та про організацію літніх мовних таборів.
Начальник відділу освіти Митрицан М.М. довів до відома результати ЗНО-2016р. у Тульчинському районі з української мови, математики, історії України. Очільник освіти району поінформував керівників ЗНЗ про роботу освітньої галузі в умовах об’єднаної територіальної громади.
Старший інспектор відділу освіти Кошелап С.В. виступила з питання про атестаційну експертизу навчальних закладів. Керівники Тарасівської ЗШ І-ІІ ст. Маркітан Г.Д. та Мазурівської ЗШ І-ІІ ст..Максимчук О.В. ознайомили з процедурою презентації діяльності загальноосвітніх навчальних закладів, які проатестовані у 2016 році . Презентація відбулася під час засідання Регіональної комісії з питань ліцензування та атестації закладів освіти при Департаменті освіти і науки Вінницької ОДА.
Для обговорення запропоновано проект рішення колегії .
Після закінчення колегії відбулася нарада керівників навчальних закладів району. У роботі освітян взяла участь фахівець - лікар відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в Тульчинському районі Распутна Г.Г., яка ознайомила присутніх із заходами щодо запобігання захворюваності на грип та ГРВІ.
Методист РМК Додинська Л.В. поінформувала про забезпечення учнів 4-7 класів ЗНЗ району підручниками.
Про організацію новорічних свят, ранків у навчально-виховних закладах та дотримання техніки безпеки виступила головний спеціаліст відділу освіти Поваляєва А.А. Алла Анатоліївна довела до відома інформацію про проведення конкурсу : «Історія державотворення» та ознайомила з умовами конкурсу «Проліски надії-2017», перший етап якого відбудеться у січні 2017 року.
Методист РМК Граб Н.П. поінформувала про модернізацію початкової освіти, як складової реформи середньої освіти в Україні. Вона відмітила, що 2017 рік буде підготовчим до впровадження Нової початкової школи.
З різних питань, що стосуються організації діяльності закладів освіти, виступили працівники відділу освіти та методичного кабінету.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь