ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада в освітній галузі району: новини, розвиток, завдання

Дата: 28.03.2019 11:28
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

27 березня 2019 року в конференц-залі Тульчинської районної ради проведено нараду відділу освіти, молоді і спорту Тульчинської райдержадміністрації та директорів закладів загальної середньої освіти району.
Зі вступним словом до присутніх звернувся виконуючий обов’язки начальника відділу освіти, молоді і спорту Сергій Чепернатий. У своєму виступі він звернув увагу на деякі аспекти функціонування закладів освіти Тульчинського району на сучасному етапі та заходи по забезпеченню благоустрою навчальних закладів.
Про підсумки проведення методичної роботи у 2018/2019 років та порядок завершення атестації педагогічних працівників виступила Вікторія Фурман, завідувач районного методичного кабінету. Присутнім був запропонований перегляд публікацій з цього питання. Директори закладів загальної середньої освіти мали можливість відслідковувати результати роботи педагогічних колективів з окреслених питань.
Про роботу інклюзивно-ресурсного центру (ІРЦ) та порядок використання освітньої субвенції для впровадження інклюзивного навчання повідомила Світлана Боєва, директор ІРЦ.
З повідомленнями з різних питань виступили:
Камінський В.В., головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту, - про деякі питання щодо документів про загальну середню освіту та орієнтовні вимоги до змісту атестаційних робіт учнів 9 класу;
СІдовичев В.В., директор Крищинецького ЗЗСО – про участь у роботі круглого столу «Технологія створення опорної школи в умовах освітнього простору»;
Котовська Л.І., директор Крищинецького ЗЗСО – про проект «Активний вчитель з харизмою», реалізований Фундацією “FERSO” (Польща) та Вінницькою обласною асоціацією органів місцевого самоврядування за фінансової підтримки Маршалківської управи Лодзинського воєводства.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь