ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада в освітній галузі району: новини, розвиток, завдання

Дата: 28.03.2019 11:28
Кількість переглядів: 253

27 березня 2019 року в конференц-залі Тульчинської районної ради проведено нараду відділу освіти, молоді і спорту Тульчинської райдержадміністрації та директорів закладів загальної середньої освіти району.
Зі вступним словом до присутніх звернувся виконуючий обов’язки начальника відділу освіти, молоді і спорту Сергій Чепернатий. У своєму виступі він звернув увагу на деякі аспекти функціонування закладів освіти Тульчинського району на сучасному етапі та заходи по забезпеченню благоустрою навчальних закладів.
Про підсумки проведення методичної роботи у 2018/2019 років та порядок завершення атестації педагогічних працівників виступила Вікторія Фурман, завідувач районного методичного кабінету. Присутнім був запропонований перегляд публікацій з цього питання. Директори закладів загальної середньої освіти мали можливість відслідковувати результати роботи педагогічних колективів з окреслених питань.
Про роботу інклюзивно-ресурсного центру (ІРЦ) та порядок використання освітньої субвенції для впровадження інклюзивного навчання повідомила Світлана Боєва, директор ІРЦ.
З повідомленнями з різних питань виступили:
Камінський В.В., головний спеціаліст відділу освіти, молоді і спорту, - про деякі питання щодо документів про загальну середню освіту та орієнтовні вимоги до змісту атестаційних робіт учнів 9 класу;
СІдовичев В.В., директор Крищинецького ЗЗСО – про участь у роботі круглого столу «Технологія створення опорної школи в умовах освітнього простору»;
Котовська Л.І., директор Крищинецького ЗЗСО – про проект «Активний вчитель з харизмою», реалізований Фундацією “FERSO” (Польща) та Вінницькою обласною асоціацією органів місцевого самоврядування за фінансової підтримки Маршалківської управи Лодзинського воєводства.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь