ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада в освітянській галузі: важливі питання сьогодення

Дата: 01.11.2018 16:21
Кількість переглядів: 231

Фото без опису

1 листопада 2018 року у конференц-залі будинку рад відбулась робоча нарада керівників закладів загальної середньої освіти, яку провів в.о. начальника відділу освіти, молоді і спорту Тульчинської райдержадміністрації Сергій Чепернатий за участю головного економіста Клембоцької О.В., головного спеціаліста Камінського В.В., спеціалістів районного методичного кабінету.
На порядок денний даного зібрання було винесено два важливих питання галузі:
  1. Про особливості завершення 2018 фінансового року та перспективи фінансування освітньої галузі у 2019 році доповідав в.о. начальника Чепернатий С.В. та Клембоцька О.В.
  2. Про аналіз проведення ЗНО-2018 та підготовка випускників до проведення ДПА у вигляді ЗНО у 2019 році інформував Камінський В.В. Методисти відділу провели детальний аналіз результатів ЗНО-2018 з української мови, математики та англійської мови по кожному навчальному закладу. Також методисти поділилися з керівниками ЗЗСО своїми методами підготовки до ЗНО для покращення результатів.
Також в різному було вирішено ряд важливих питань щодо роботи ЗЗСО району під час осінньо-зимового періоду, новітні способи інформування інформаційної політики галузі Facebook та питання правового захисту працівників профспілковим комітетом району.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь