ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада в райдержадміністрації: акценти і завдання керівника району

Дата: 25.02.2019 11:10
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

25 лютого 2018 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Віталій Чуба. Нарада проведена за участю заступника голови районної ради Надії Григорьєвої, першого заступника голови райдержадміністрації Олега Боровського, заступника голови райдержадміністрації Вадима Шклярука, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, Шпиківського селищного голови об’єднаної територіальної громади Миколи Криська, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Про виплату житлових субсидій в грошовій формі доповідав начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Богач. Про підвищення пенсій з 1 березня 2019 року доповідала начальник Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Алла Мельник. Доповідачі відповіли на ряд додаткових запитань учасників наради.
Про обговорення публічного звіту голови райдержадміністрації «Підсумки соціально-економічного, культурного розвитку Тульчинського району в 2018 році та основні завдання на 2019 рік» інформував голова райдержадміністрації Віталій Чуба, який акцентував увагу присутніх на актуальних питаннях розвитку Тульчинщини, всіх її громад: благоустрій територій, контроль за паспортизованими та несанкціонованими сміттєзвалищами, збір твердих побутових відходів, низька виконавська дисципліна ряду місцевих рад, матеріально-технічний стан об’єктів соціальної сфери в сільській місцевості, рівень фінансування соціальних угод між радами та сільгоспвиробниками в залежності від зібраних врожаїв (порівняння впродовж трьох останніх років), низький відсоток економії бюджетних коштів під час проведення державних закупівель за допомогою системи публічних закупівель PROZORRO, необхідність кращої фінансової підтримки розвитку фізичної культури та спорту в районі, робота інспекторів державних контролюючих органів з підприємствами, установами та організаціями, юридичними та фізичними особами в умовах зняття з 1 січня поточного року державного мораторію на перевірки тощо.
За підсумками наради безпосередні виконавці отримають відповідні доручення, виконання яких контролюватимуть голова і заступники голови райдержадміністрації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь