ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада в райдержадміністрації

Дата: 24.06.2019 15:14
Кількість переглядів: 196

Фото без опису

24.06. 2019 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Віталій Чуба. Нарада проведена за участю першого заступника голови райдержадміністрації Олега Боровського, керівника апарату райдержадміністрації Тетяни Найди, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Про участь територіальних громад району у 16 обласному конкурсі розвитку територіальних громад доповіла начальник управління економіки райдержадміністрації Юлія Дудкевич. Про організацію роботи райдержадміністрації із зверненнями громадян за 1 квартал 2019 року доповіла головний спеціаліст юридичного відділу апарату райдержадміністрації Ріта Дровозюк. Про попередження пожеж у літній пожежонебезпечний період доповідав завідувач Тульчинським районним сектором ГУ ДСНС Сергій Рудик.
Голова райдержадміністрації подякував працівникам управління економіки, відділу освіти райдержадміністрації за організацію написання проектів щодо розвитку територіальних громад, закликав активніше брати участь у підготовці проектів та залученні коштів європейських грандів.
Під час робочої наради голова районної державної адміністрації Віталій Чуба зауважив, що Конституційний Суд прийняв рішення про законність указу Президента України Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради України та призначення дочасних парламентських виборів на 21 липня поточного року.
Керівник району закликав усіх присутніх підтримати ініціативу Президента України та, консолідувавши зусилля усіх районних служб, провести чесні, прозорі, демократичні вибори.
Щодо належного матеріально – технічного забезпечення виборчого процесу, голова райдержадміністрації дав доручення обстежити виборчі дільниці району на предмет готовності до проведення виборів.
Також Віталій Чуба наголосив на необхідності провести наради в колективах та закликати своїх працівників не бути байдужими до майбутнього держави та взяти участь у виборах депутатів українського парламенту.
За підсумками наради безпосередні виконавці отримають відповідні доручення, виконання яких контролюватимуть голова і заступники голови райдержадміністрації.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь