ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з керівниками закладів освіти

Дата: 20.09.2013 15:50
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

19.09.2013 р. в актовій залі районного будинку дітей та юнацтва відбулася нарада керівників загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів району. Нарада була присвячена організації нового навчального року та підготовці закладів освіти до опалювального сезону. В роботі наради взяв участь Хмелевський Ю.М., завідувач сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків із засобами масової інформації та громадськістю апарату Тульчинської районної державної адміністрації, який проінформував присутніх в необхідності активізації діалогу з громадськістю: педагогічними працівниками, батьками учнів з питань євроінтеграції України та виконання Порядку денного асоціації Україна-ЄС.
Начальник відділу освіти Тульчинської районної державної адміністрації Михайло Митрицан виступив з питання виконання в установах освіти нових соціальних ініціатив Президента України. Він наголосив на необхідності реалізації завдань Президента: кожній дитині - всебічний розвиток ; підвищення якості життя для сімей з дітьми, сімейний затишок - кожній родині.
Начальник відділу освіти Михайло Митрицан продовжив нараду і виступив з питань про запобігання корупції в закладах освіти району та про підготовку установ освіти до опалювального сезону.
З питань організації навчального процесу в закладах освіти виступила Кошелап С.В., інспектор відділу освіти. Вона відмітила, що у серпні 2013року Міністерством освіти і науки України видано нормативно-правові документи, які організовують роботу закладів освіти, зокрема затверджена нова Типова інструкція з діловодства в ДНЗ, орієнтовні критерії оцінювання діяльності дошкільних навчальних закладів, Положення про національну систему рейтингового оцінювання, зміни до Типового Положення про атестацію педагогічних працівників, методичні рекомендації для проведення державної атестації та внутрішкільного контролю навчальних закладів. Всі документи потребують додаткового опрацювання та виконання установами освіти. З питання організації навчальної роботи, запланованої в 2013-2014 н.р. видано наказ відділу освіти, зі змістом якого були ознайомлені керівники загальноосвітніх , дошкільних та позашкільних навчальних закладів.
З різних питань, що стосуються організації діяльності закладів освіти, виступили працівники відділу освіти та методичного кабінету.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь