ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з питань навчання дітей з особливими потребами

Дата: 30.03.2015 17:00
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

26 березня 2015 року в актовій залі районного будинку дітей та юнацтва відбулася нарада керівників навчальних закладів району. Головне питання, що розглядалося на нараді - реалізація прав дітей з особливими освітніми потребами та навчання їх в загальноосвітньому навчальному закладі.
Освітянську нараду розпочав начальник відділу освіти Митрицан М.М., який акцентував увагу присутніх на новому підході до навчання дітей з особливими потребами в сучасній школі.
Боєва С.П., завідувач ПМПК району, ознайомила присутніх з нормативно-правовими документами щодо організації інклюзивного навчання дітей з особливими освітніми потребами, яке впроваджується з метою реалізації права вибору дітьми навчального закладу та форми навчання за місцем проживання із забезпеченням усіх необхідних для цього умов.
На нараді керівників загальноосвітніх навчальних закладів району виступили директор Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст. № 1 Третяк І.Г. та директор Тиманівської ЗШ І-ІІІ ст. Атабаєва Т.В. , які ознайомили керівників навчальних закладів з організацією індивідуального навчання в школі.
Соціальний педагог Мазурівської ЗШ І-ІІ ст. Лозінська О.М. розповіла про особливості соціалізації та навчання дитини з розумовою відсталістю на базі даної школи.
Про створення умов для розвитку дітей з особливими освітніми потребами в дошкільному навчальному закладі ознайомила керівників завідувачка ДНЗ № 4 м.Тульчина Рупіна М.С.
З питань проведення державної підсумкової атестації в закладах освіти виступила головний спеціаліст відділу освіти Кошелап С.В. Світлана Віталіївна ознайомила керівників навчальних закладів з умовами проведення ДПА у 2014-2015 навчальному році.
З інших питань виступили методисти відділу освіти.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь