ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з соціальних питань

Дата: 17.10.2014 08:01
Кількість переглядів: 266

16 жовтня 2014 року проведена семінар-нарада управлінням соціального захисту населення Тульчинської райдержадміністрації з відповідальними особами сільських, селищних рад та представниками організацій, що надають житлово-комунальні послуги. На нараді розглядались питання:
- Про зміни в законодавстві – Про порядок призначеня та надання населенню субсидій та пільг для відшкодування витрат на оплату житлово – комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, відповідно до постанови КМУ № 409 від 06.08.2014 р. „Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово- комунального обслуговування”.
- Про зміни в законодавстві відповідно до постанови КМУ від 09.07.2014 року № 242 про надання пільг на житлово-комунальні послуги працівникам за профознакою.
- Про зміни в законодавстві щодо призначення державних допомог.
- Про порядок призначення і надання населенню компенсацій додаткових витрат на оплату комунальних послуг в умовах підвищення цін і тарифів на послуги згідно постанови КМУ № 83 від 05.04.2014 р.
- Про порядок надання щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг згідно постанови КМУ № 505,та № 509 від 01.10.2014 р.
В семінарі взяли участь начальник управління Богач М.В., начальники відділів та спеціалісти з призначення різних видів державних допомог.
Відкриваючи семінар-нараду, начальник управління зауважив, що українським Урядом 1 жовтня 2014 року прийнято низку важливих рішень - запроваджено облік переселенців з Криму та районів проведення АТО, а також надання їм щомісячної адресної допомоги для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь